Bemutatkozás

Név: Bajtay Autósáruház
Csavar-Kötőelem és Szerszám Szaküzlet
Tulajdonos: Bajtay László egyéni vállalkozó
Telephely: 6500 Baja, Dózsa György út 31.
Elérhetőségek: 06/79/325-949
autobajtay@gmail.com
Nyitvatartási idő: hétfő-péntek:
szombat:
vasárnap:
8:00-17:00
8:00-12:00
zárva

A családi vállalkozásomat 1988-ban hoztam létre, melynek fő tevékenységi köre a gépjárműalkatrész kiskereskedelem volt.

Az első telephelyünk egy kis üzlet volt Baján, a Szegedi út …. szám alatt. Ezt az üzletünket … éven belül sikerült „kinőnünk” így, ….. –ben költöztünk a jelenlegi telephelyünkre, Baján, a Dózsa György út 31. szám alá. Itt nagyobb üzlettér és raktár állt a vásárlók rendelkezésre.

Célunk kezdetben a "keleti" autótípusok alkatrészeinek forgalmazása volt, majd a piaci változásokhoz való folyamatosan alkalmazkodás szükségessé tette a nyugati, japán, ázsiai és amerikai autótípusok alkatrészeinek forgalmazását is.
Üzletünkben személy- és haszongépjármű alkatrészek, felszerelések széles választéka áll a vevők rendelkezésére, gyári illetve minőségi utángyártott egyaránt.

Az alkatrészeket elsősorban saját raktárról biztosítjuk, illetve a beszállítókkal való több éves sikeres együttműködés eredményeként 6-, 12- és 24 órás szállítási határidővel van lehetőségünk beszerezni.

Számos beszállítóval illetve partnercéggel állunk kapcsolatban, akik segítségével minden elvárásnak meg tudunk felelni. Egyik partner felé se vagyunk elkötelezve, így vásárlóink részére mindig a legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk biztosítani. Az árajánlat kéréseket 24 órán belül elkészítjük ügyfeleink részére.

2015. év elején az autóalkatrész szaküzletünket kibővítettük egy csavar-kötőelem és szerszámgép szaküzlettel is.

Üzletünkben lehetőség nyílik a készpénzes fizetés mellett a kényelmes bankkártyás fizetésre is.

A fő célunk a piaci elvárásoknak, változásoknak és a vevők igényeinek való maximális megfelelés, valamint magas szintű szolgáltatásnyújtás és minőségi, szakértő kiszolgálás.

A jövőben is várjuk a régi és új vásárlóinkat megújult környezetben, de ugyanolyan kedves, szakértő kiszolgálással, mint ahogy az elmúlt években ezt tőlünk megszokhatták.